" K a r m i l a "

ONLINE DIARY

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here






Perarakan Sempena Merdeka .}
Tuesday, 11 September 2012 | 15:42 | 4Comment


Hai kawan kawan blogging . Wahh , anyway how are you guys ? Hope sihat sihat lah kann .,
(◡‿◡✿) Korang nak tahu tak , tadi Mila pergi melawan  bertanding kawad kaki di Lenggong Perak . Kami semua , bertolak pada pkul 7:00 pagi #acctually nak pergi awal tau , tapi ramai datang lambat so , plan nak pergi awal tuu tinggal kenangan jelah . Hehe ✖‿✖ .

Mila memang kecuutt gilel tau . Bila tgok jam ,, ohhgod , dah pkul 7:00 padahal Mila kena gathered kat sek pkul 6:45 pagi . You see ! Mila dah proves kan yang Mila totally orang Melayu yang bepegang kepada Janji Melayunya (*^ -^*) segan segan !

Mujurlah cikgu takmarah , lagipun ade lagi 3 orang member Mila yang tak datang datang lagi padahal mereka duduk asrama . So , I'm better lah kan , *oups , bangga pulak !
Apa apa pun , moralnya disini , jangan bgun lewat or bangun awal tapi begerak slow slow macam siput . *Ini Mila kayh (-'_'-)

Mila serunukk sangat dapat masuk kawad neh tau . Althought penat ceng nak sawan *1.3km berkawad , tapi Mila enjoyy sangadd . Thanks for Koperal Zaharuddin for teaching me (◕‿◕✿) sehingga terror dan tdak salah langkah tadi . Ouffufu . Best sangat sangat .

Siti Nurhuda , Karmila , Nurul Najihah >.<

Si Comel , Nazihah Baharuddin , Karmila .

Si Atikah Dan Si Mila .^^

Athilah , Salwa , iRfaniey n Karmila >.<
Atikah , Shafinaz dan Afnan .


Mereka adalah kesayangan saya . Mereka antara kawan @ sahabat yang baek .. Anda juga kawan saya di alam maya ^^ Saya juga menyayangi anda . Btw , Ini hadiah yang kitorang bole dapatkan selaku Naib Johan . Apapun syukur sangad . Second place better dari tadapat langsung kann ?



Dats All For This Entry . Sampai Ketemu Yaa .


Siti Nurhuda , Karmila , Nurul Najihah >.<

Si Comel , Nazihah Baharuddin , Karmila .

Si Atikah Dan Si Mila .^^

Athilah , Salwa , iRfaniey n Karmila >.<
Atikah , Shafinaz dan Afnan .


Mereka adalah kesayangan saya . Mereka antara kawan @ sahabat yang baek .. Anda juga kawan saya di alam maya ^^ Saya juga menyayangi anda . Btw , Ini hadiah yang kitorang bole dapatkan selaku Naib Johan . Apapun syukur sangad . Second place better dari tadapat langsung kann ?



Dats All For This Entry . Sampai Ketemu Yaa .


newer post older post