" K a r m i l a "

ONLINE DIARY

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here






Segmen : Jom Tingkatkan Follower Sampai Lebam ! }
Wednesday, 19 September 2012 | 16:03 | 57Comment



Alhamdulillah . Syukur sangat sebab masih diberi peluang untuk menghiruup udara segar sambil tangan busy menekan nekan keyboard ajaib ini . ;) *intro penuhh syahdu rite ? CUT ITT !

Oke member member sekalian , Mila nak bagitaw korang yang Mila baru first time join SEGMEN !
Dan Segmen penuh bertuah ini adalah segmen : Jom Tingkatkan Follower Sampai Lebam !! 
Mula mula mila teragak agak jugak nak join .. Almaklumlah .. lebam lebam bagai .. GANAS bunyinya .. Anyway thanks kepada penganjur  :) Saya suka segmen anda ! 

Baiklah . Ini Adalah Banner Segmen Ini . Berminat ? Oke - Klik Sini . (◕‿◕✿)



http://3.bp.blogspot.com/-0g-QaMCdI9o/UFWN68e24nI/AAAAAAAACso/3cVP5aMRz9k/s1600/anigif.gif
Wah , cantik kann bannernya ! Liplap liplapp ;) Terpegun saya . *puji ikhlas ..
Apepew pun sapa yang belum join silalaaa join sekarang dan syaratnya sesenang kacang goreng *chill
Apakah ia ? Baca ini :


Buat satu entry " Jom tingkatkan followers sampai lebam " -letak banner kat entry
Letak jumlah followers korang * yang sekarang * - terpulang nak printscreen ke hape ke .
Letak link entry yang korang buat kat dalam kotak komen di bawah entry disini.
 Last , follow blog penganjur tadii  - semua peserta akan difollow back .


Ikhlas Dicopy dari blog penganjur .. ;)

Haa ! Sebelum terlupa , inilah jumlah fans kitee *perahsan*


Okayy . Cukop Sudah Follow Tuan Penganjur !!! 

*Byebye . Hope Mila dapat ramai followers lagi . Seronokk ramai kawan .
Oke . Sape Nak Exchange Linkies Bole Comment Mila ... Then , Kalau nak follow tweet or friend at fb pun okayy . Make Sure Mila tahuu oke . Tata .

.#Maaf Jika Lambat FOLLOW BACK . BUDAK SEKOLAH INI KADANGKALA HOMEWORKNYA MENGGUNUNG . TAPI JANJI SAYA AKAN FOLLOW KEMBALI .... SILA TINGGALKAN KOMEN JIKA ANDA MEMOLLOW ~