" K a r m i l a "

ONLINE DIARY

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here






GIVEAWAY BY SAYAIYLIA LADY'S CABINET SHOPPE.}
Monday, 24 December 2012 | 10:26 | 0Comment



Bismillahirrahmanirrahim .
Alhamdulillah , kena tag lagi . Entah kenapa lah Mila selalu kena tag ni . Tapi takpa , semua berlaku pasti ad hikmahnya dan Mila redho atas apa yang terjadi . Cheeh !
Heheh. Mila diberi kebenaran oleh penganjur untuk buat entry apa pun . So , suka hati Mila lah Mila nak tulis ape pun kan ? Dan Mila pun tulislah pasal LADY'S CABINET SHOPPE
ni kan .
Okayy , Mila dah reronda kat situ dan ternyata fesyennya amat menarik gitu. Cuma sebagai umat islam Mila cadangkan hampa pilih mana yang sesuai untuk muslimah sahaja kayh . Taklawa pulak kalau berfesyen tapi tak ikut syariat agama . Lagi pun dalam page tuu byak lagi design yang sesuai untuk muslimah !
Here de banner !


Bagi yang berminat lah pulak nak join boleh ke sini :)
http://sayaiylia.blogspot.com/2012/12/giveaway-by-sayaiylia-ladys-cabinet.html

Hehe . sekian sahaja entri kali ini . Ehh , Coppp !
Mila nak tag member mila yang mana ehh , okay dah dapat :)

http://simplyanie.blogspot.com/

http://gadizleooffical.blogspot.com/
Okay . jumpe lgi . Assalamualaikum !