" K a r m i l a "

ONLINE DIARY

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here






Heyy ! De Holidays .}
Sunday, 16 December 2012 | 21:46 | 0Comment




Hai . Wahh , sedar tak sedar dah nak habis dah tahun 2012 . MasyaAllah , cepatnya masa berlalu . Rasa macam tak ready apepun lagi nak SPM next year . Rasa macam baru je amek result PMR . Ohh , nyesal takbelajar elok elok ohh . ohh . ohh . 
*okay gediklah , nyampah pulak*

Hee apa yang terjadi dalam tahun ini simpan buat kenangan . Bagi yang berjaya tingkatkan usaha dan jangan bersenang lenang , bagi yang malas jangan jadi macam Mila okay nanti te - ohh sana sini . Hehe . Yang lalu dijadikan tauladan supaya tak diulangi . Arassoo ? 
*Kpause*

Emm , bayangkan dalam bulan disember yang telah bermula ini , Mila baru starts tulis entry . Emm , kemana Mila menghilang ? Actually , Mila takhilang kemana mana lah sayang. Mila just goyang kaki lepak lepak dekat umah saudara mara di kampung . Mak ayah Mila ada je kat rumah , tapi anak diorang ni haa bawak diri ke Pahang . Bawa hati duka katakan .
*Merepek jelah , Maneade*

Mila sebenarnya tak rancang pun nak balik sana , tapi Paklong ngan Maklong datang rumah . So , ikut jelah diorang kan ? Alang alang ... Hehe . So , Kitorang singgah cameron ondeway ke Pahang tu . Disebabkan selalu lupa camera . So , gambar takbanyak .. and Mila nak pamer gambar ni .
 *Fikri , Maklong , Mila , Ain*

 
Okay , ladang teh yang cantik mengakhiri lawatan kami . Cheh ! Kami pun bertolak and sampai ke kampung cam petang lahkan . Adatlah jauh emang lama perjalanannya . Serius bosan . Kiri kanan gaung . Elok pada mereka yang patah hati boleh terjun lahh . Hehe . Sekian sahaja . Malas nak menulis sebab somebody dah menunggu mesej ;)
*Salam . ILOVEYOU*