" K a r m i l a "

ONLINE DIARY

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here






Jatuh dan Bangun , Manusia jarang peduli . Allah sentiasa peduli .}
Wednesday, 13 August 2014 | 08:25 | 0Comment






Hemm . Bismillahirrahmanirrahim . Okay nampak tak statement kat atas tu . Thanks my lovely Najmi Najihah . Actually ni buku dia . I borrow jer .

Haha . As a girl , kita ada banyak lagi dugaan berbanding boys . Why ? Because girls kena jaga MARUAH dia . Well , MARUAH WANITA SOLEHAH ITU ADALAH SEPARUH DARIPADA AGAMA . Faham tak ? AGAMA ni kan tak ternilai , datang daripada Allah . Jadi make sure , Muslimah semua , turut menjadi insan y
ang tak ternilai juga . InsyaAllah .

Macam tajuk entry hari inilah ,
Jatuh bangun . Kan . Hmm how to give example ea ?
Hoo . Macamni :


Let says :
Saya ada ramai kawan . One day , saya ada problem . Big problem . And time tuh they all busy preparing assignment . They dont have time to be with us . Kita pun berdoa meratap dalam hati . Minta Allah Tolong .... Suddenly ada je pertolongan datang .
But not from our friend . She/He just strangers .
Haa . Nampak tak ?
Itu satu contoh .... Banyak lagi sebenarnya .
Namun apa yang boleh Mila conclude kan . Actually , Orang yang faham kita sebenar benar faham tiada yang lain selain daripada pencipta kita sendiri .

Its okay to be ALONE .
As long as , we still remember to put our heart to Allah .
Jangan lupa beristighfarlah , kerana dengan beristighfar kita akan rasa lebih tenang . InsyaAllah .