" K a r m i l a "

ONLINE DIARY

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here






Vacuum Habuk Sekitar Kawasan Blog}
Sunday, 30 October 2016 | 22:56 | 0Comment



Atuddio aih , apa khabar korang korang sumew ? Dah makan ke belum ? Kalau dah ace belanja sekit . Hehehe .
 
Korang tengah buat amende tu ? Mila tengah kemas-kemas barang ni. Sempena nak pindah IPG nih .  *perli sekit dekat Pak Najib*
 
Taddelah . Mana ada nak kena pindah IPG pun. Tengah kemas blog ni hah, cuci-cuci sawang, lap-lap tingkap, vacuum habuk.,<- ini adalah satu metafora tau. Risau pulak sis kalau ada yang lurus bendul :joy: 
 
Last sis update blog sis ini ialah zaman selepas exam semester lepas. Sampai nak dekat exam semester ni baru sem update semula blog sis ni. Nampak benau sis ni best student. Tak sia-sia mak ayah sis hantar sis menuntut ilmu di IPG yang sudah hendak di tutup ni. *sejuk bersalji perut mak sis*
 
Sebenarnya, sis agak ketandusan topik pada malam ini, hasrat utama sis menulis ni hanyalah bagi menampakkan sis masih cuba untuk bergiat aktif dalam dunia blogging ni meskipun anak muda zaman sekarang ni lebih suka post gambar and stalk gambar-gambar kat insta aje. Kemonlah gaish . Tenung gambar sendiri lelama bukan dapat apa, better yugaish prektis gaya menulis macam sis ni. At least, korg akan berjaya menjadi penulis blog yang baik. Even tade siapa baca blog korang . (Macam sis) 
 
Okay lah sampai sini dulu posting sis harini . Sis buntu . Assalamualaikum . M.